Буде липова алея

У Великодимерському ліцеї педагоги висаджували дерева

Кажете, що сьогодні, 4 квітня року 2023 року, день був якимось похмурненьким? Та ні. Киньте, панове, ці жарти. Ви подивіться тільки на обличчя цих людей на фото. А там – усмішки, веселі погляди, гарний настрій. І напевно кожен майже з 80 педагогів Великодимерського ліцею скаже вам – ні, це був класний день.

Саме вони і зробили його класним. Вчительський склад ліцею сьогодні дружно і з настроєм разом зі своїм активним директором Тетяною Філіповою саджали на території всіх корпусів (і біля «восьмирічки» теж) дерева. Ці люди скажуть і погодяться з тим, що вони цього дня спільною роботою лопатами, руками, поливалками з чудовим настроєм, з жартами творили Радість. Бо ж воно так і є. Саджати нові деревця – то творити і множити радість. Радість для своїх вихованців, односельців, для майбутніх поколінь. Зрештою – і для себе. Коли з’являються нові зелені насадження – життя набирає, погодьтеся, нового змісту, стає багатшим на.

Уявіть лише, коли всі саджанці королівської липи приймуться, будуть ретельно доглянутими, то якою буде окраса території ліцею? Це ж щось буде неймовірно, неймовірно шикарно! Алея королівських лип!

За кілька годин спільної і дружної роботи, дихання фактично в унісон педагоги ліцею опустили у щедру весняну землю 50 саджанців ялинок, 20 декоративних кущів, і – увага! – 120 саджанців королівської липи.

На допомогу ліцейним ентузіастам озеленення нашої землі прибула й підмога, та не з порожніми руками. До Великої Димерки під’їхали, вивантажили з автомобіля подарунок у вигляді саджанців ялівця, сосни звичайної, самшиту і самі взяли участь у процесі висаджування група з Національного природного парку «Залісся». Її очолювала начальник наукового відділу Вікторія Смаголь, яка й повідомила, що участь у цій акції здійснюється у рамках програми «Зелена України», та угоди підприємства «Залісся» з Великодимерським ліцеєм.

Між тим варто зауважити що саджанці липи не впали до Великої Димерки з неба. Вони тут з’явилися завдяки благодійній акції від депутата Броварської райради, інженера з охорони навколишнього середовища Великодимерської селищної ради Анастасії Кравченко. Пані Анастасія закупила майбутні дерева в Уманського лісгоспу за власний рахунок.

Причому, закуплено нею 500 саджанців королівської липи та скільки ж – дуба. Всі вони будуть висаджені впродовж цього тижня у всіх старостатах нашої громади.

Директорка ліцею Тетяна Філіппова дуже коротко, але влучно охарактеризувала сьогоднішню подію:

Це просто класно! Висадка дерев принесла нам велике, істинне задоволення. А ще ми робили це на честь нашої майбутньої перемоги, перемоги ЗСУ! І нема чого іншого додати, аніж – слава ЗСУ!

На спільному фото – лише частина учасників сьогоднішньої благородної акції у великодимерському ліцеї

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування