Ліцей продемонстрував серце єднання!

  • Я би покривила душею, аби сказала, що не було хвилювань перед 16 лютого. Були. Цілком зрозуміла тривога, - говорить директорка Великодимерського ліцею Тетяна Філіпова. - Батьки задавали питання – а що буде, чи буде навчання відбуватися? Доводилося відповідати, і відповіді наші чіткі і тверді – а чому не будуть вчитися діти? Будуть. Однозначно! Все нормально. Ми зберігаємо спокій. І в цьому спокою наша сила.

А пізніше, вже сьогодні вранці у мене сльози витупали на очах, коли я бачила, що наші дітки, дуже багато діток прийшли одягнутими у вишиванки, прийшли з нашою національною символікою. Деякі хлопчики десь брали прапори, обгорталися в них. І мені в такі хвилини особливо думається – ми сильні, ми стійкі, ми у себе вдома, ми берегли і будемо берегти нашу землю, нашу державу, нашу домівку. Ми все здолаємо!

… День єднання, яке вперше відзначалося 16 лютого, діти та вчителі ліцею відзначили флешмобом. Понад сто чоловік вийшли на внутрішній двір і, проспівавши спочатку гімн, утворили символічне серце. А потім були інші флешмоби та інш способ демонстрації, що педагоги та вчителі душою і серцем разом з усією Україною, в своїй любові до Батьківщини і бажанні бачити її єдиною.

І це справді було серце єднання. Ми єдині і ми сильні! Ми сильні і ми впевнені в собі! Правда на нашій стороні!

Все буде Україна! Це вам всім каже майбутнє нашої громади, нашої держави – учні Великодимерського ліцею!

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування