Батьківські збори майбутніх першокласників

Першокласникам все найкраще або ж як пройшли батьківські збори майбутніх першокласників

Першокласникам все найкраще.

У Великодимерському ліцеї пройшла традиційна зустріч батьків майбутніх першокласників. По-іншому – це збори.

« Я хотіла би в першу чергу подякувати вам, дорогі мами і тати, що ви для перших кроків шкільного навчання ваших доньок, синочків обрали наш заклад, наш ліцей. У нас сильний педагогічний колектив, і ми постараємося разом з вами створити в закладі атмосферу, де б діти із задоволенням, з радістю робили перші кроки шкільної освіти, і зрештою здобули б міцні знання» - сказала, відкриваючи зустріч, директор Великодимерського ліцею Тетяна Філіпова.

Тетяна Анатоліївна познайомила батьків із загальними принципами діяльності ліцею, завданнями, які ставить перед собою увесь колектив закладу. Директор повідомила, що головне – створення комфортного, затишного освітнього простору, куди б діти із задоволенням йшли та здобували освіту.

« Ми вам пропонуємо обирати для своєї дитини один з трьох навчальних проектів. Це «Інтелект України», «На крилах успіху» або «Світ чекає крилатих». І третій проект - за програмою «НУШ», тобто Нової української школи. Кожен з проектів цікавий. Але будь-який з них неодмінно потребує батьківської уваги до дитини, допомоги та участі у навчанні. І ми готові спільно з вами, досягти бажаного результату» , - сказала пані Філіпова.

. Далі вона представила класних керівників, які навчатимуть першачків за тим чи іншим проектом.

Гіпська Анна Василівна детально розповіла про «Інтелект України», повідомила всі плюси цієї програми та відповіла на поставлені батьками питання.

Семиног Тамара Миколаївна – демонструвала такий проект як «Світ чекає крилатих». Повідомила, що така навчальна програма є для неї дуже цікавою та підійде тим учням які полюбляють швидко дізнаватись щось нове та ще не вивчене для них.

Ділилися своїм баченням і вчителі з НУШ програми:

Так, Ткаченко Валентина Миколаївна, представила інтегровану програму НУШ з Пісне Знайко, у якій все навчання побудоване на вивчені навчального матеріалу за допомогою музики та пісень.

Радченко Наталія Миколаївна буде під час навчання більше приділяти увагу читанню, адже вважає це головним у фундаменті навчання.

Також як повідомила Тетяна Анатоліївна- « З наступного р.оку у корпусі 1\2 ( восьмерічна школа) буде два перші класи. У Вчителів:

  • Євдоченко Валентини Миколаївни , яка буде спрямовувати навчання на математику, адже вважає, що Математика – Цариця всіх наук.
  • Безсмертної Антоніни Олександрівни, яка переконана, що сучасних дітей потрібно навчати по сучасному, тому обирає програму НУШ з впровадженням STEM-Технологій та Lego.

Ну і по закінченню виступів вчителів - про організаційні питання, взаємодії педколективу з батьками, знання першокласників та які документи потрібні до зарахування учнів у Великодимерський ліцей - говорила заступник директора Ірина Юхта.

По закінченю зборів кожен з батьків мав змогу поспілкуватися з вчителями особисто та дізнатися ще більше корисної інформації для себе.